Svijetleće reklame

Svijetleće reklame izrađujemo od aluminijumskih profila sa čeličnom ili aluminijumskom podkonstrukcijom. Za osvijetljenje koristimo fluo rasvjetu, neon rasvjetu ili LED rasvjetu. Dio svijetleće reklame predviđen za reklamni sadržaj pravimo od pleksiglasa, alubonda ili optičkog platna.

Štampu radimo na najsavremenijim štampačima velikog formata i visoke rezolucije i koristimo solventne boje otporne na vodu, UV zračenje i razne vremenske nepogode. Aplikacija reklame može biti izvedena digitalnom štampom ili PVC kater folijom.

Svijetleće reklame izrađujemo u standardnim dimenzijama, ali i po želji, u raznim oblicima i veličinama, u skladu sa potrebama klijenata. Svjetleće reklame mogu biti jednostrane ili obostrane.

Light Box
Svijetleće reklame koje se najčešće koriste za obilježavanje objekata. Karakteriše ih standardni pravougaoni oblik. Okvir je najčešće od aluminijumskih profila, prednji dio od klirita ili leksana, dok se rasvjeta radi sa standardnom fluo cijevima ili LED modulima.

3D slova
Koriste se za prestižno obilježavanje objekata, jer se radi o jednom od najatraktivnijih načina za poslovno obilježavanje. Prednji dio izrađuje se od pleksiglas panela u boji, bočni dio oblaže se alu-rapid trakom u boji ili pleksiglasom, dok se pozadina izrađuje od PVC foreksa. Na pozadinu se montira isključivo LED rasvjeta (jednobojna ili u boji).

Krovne reklame
Krovne reklame su po pravilu 3D slova, koja se postavljaju na velikim visinama. Izrađuju se kombinacijom aluminijumskog lima i klirita, uz obaveznu upotrebu LED rasvjete. Gotovo uvijek ovi poslovi su praćeni i velikim građevinskim poduhvatima oko izrade čelične konstrukcije i montaže.