Oslikavanje vozila

Za oslikavanje vozila (tzv. auto-grafika) koristimo isključivo “High Quality” folije renomiranih svjetskih proizvođača, posebno napravljene za zakrivljene površine i zahtjevne aplikacije. Ove folije karakteriše lako i brzo ljepljenje bez ostataka mjehurića vazduha, kao i izuzetno dug rok trajnosti uz dugoročno izlaganje spoljašnjim uslovima.

Štampamo na najsavremenijim štampačima velikog formata i visoke rezolucije i koristimo solventne boje otporne na vodu, UV zračenje i razne vremenske nepogode. Po završetku štampe obavezno nanosimo tečnu laminaciju na foliju, kao dodatnu zaštititu od grebanja.

U mogućnosti smo oslikati sve metalne, plastične i staklene površine na vozilu, bez prepravki ili oštećenja vozila. Za staklene površine koristimo rupičastu, odnosno “One-Way-Vision” foliju, koja omogućava providnost sa unutrašnje strane vozila.

Garantni rok na oslikavanje vozila je 3 do 5 godina, u zavisnosti od načina održavanja vozila.

Napomena: Vozilo mora biti temeljno očišćeno od prašine, masnoće ili bilo kakve prljavštine koja bi mogla uticati na ljepljenje folije i oslikavanje vozila.